Flerkulturelt friluftsliv

Home/Flerkulturelt friluftsliv
Flerkulturelt friluftsliv 2017-10-03T10:25:57+00:00
  • FLERKULTURELT FRILUFTSLIV

    Her finner du både nyhetssaker og nyttige inkluderingsverktøy i arbeidet med et mer flerkulturelt friluftsliv. Naturen er et unikt virkemiddel for å bidra til økt inkludering, og til å gi økt helse, mer fellesskap, bedre kulturinnsikt og nye relasjoner. Mange innvandrere og flerkulturelle opplever at det er lettere å bli kjent med nordmenn ute i naturen. Dermed blir de også bedre kjent med den norske kulturen og det norske språket. Norsk Friluftsliv tror derfor at friluftslivet kan bli Norges største inkluderingsarena.

frisk i naturen logo

SISTE NYHETSSAKER OM FLERKULTURELT FRILUFTSLIV

NYTTIGE INKLUDERINGSVERKTØY

Tips til inkludering i friluftslivet

Friluftsliv kan være en god inngang for personer med innvandrerbakgrunn til inkludering og forståelse av det norske samfunnet, og naturen kan være et unikt virkemiddel til å skape mer kulturelt mangfold i friluftslivet.

ANDRE NYHETSSAKER

Inviterer til kveldsseminar om flerkulturelt friluftsliv

I Tromsø blir det arrangert kveldsseminar 26.oktober. Det er Forum for natur og friluftsliv i Troms, Tromsø Røde Kors og Norsk Friluftsliv som arrangerer.

  • statsbudsjett

– Budsjettet vil gi flere inaktive og sykemeldte

Stortinget har bedt regjeringen om å trappe opp satsingen på folkehelse gjennom friluftsliv. I budsjettet svarer regjeringen med det motsatte.

  • vinner

Stor oppslutning om #nattinaturen 2017

En undersøkelse gjennomført av Ipsos viser at mellom 60 og 100. 000 mennesker deltok på den landsdekkende sove-ute-aksjonen.

  • nyt hoesten

Nyt høsten uten å tømme lommeboka

Man trenger ikke å tømme familiens sparekasse for å få en flott ferie i lavlandet, i marka eller på fjellet. Ved å ikke kjøpe alt nytt kan man enkelt nyte den flotte sesongen som høsten er på et svært lavt budsjett.