Ny #nattinaturen 2. september

Home/Friluftslivets uke - Fremhevet, Natt i naturen/Ny #nattinaturen 2. september

Ny #nattinaturen 2. september

Bli med på #nattinaturen 2. september – i Friluftslivets uke 2017! Hele 90.000 personer var med på #nattinaturen i 2015, og både store og små sov ute i hager, på fjell og i skoger over hele landet! 1250 politikere var også med, og tusenvis av stemningsfulle bilder ble delt på sosiale medier – og foreninger og lag over hele Norge var med og inviterte folk med på fellesarrangementer med #nattinaturen og bålsamtaler.

Ny #nattinaturen 2. september
Nå skjer det igjen, i anledning Friluftslivets uke 2.-10. september 2017 som feires over hele Norge. Sett av lørdagen og bli med! Slå opp teltet i hagen, dra dyna ut på balkongen, slå leir i et skogholt, ved et vann eller på en fjelltopp – eller bli med på et fellesarrangement i regi av en friluftslivsorganisasjon der du bor.

Skapt i Friluftslivets år 2015
Ideen om «Natt i naturen» ble lansert i forbindelse med Friluftslivets år 2015, og målet var å skape oppmerksomhet om friluftsliv – og å få med flere ut i naturen. Det gjorde vi det igjen i 2016, og nå i 2017 – som en del av Friluftslivet uke.

Nå oppfordrer vi nok en gang «hele Norge» til å sette av datoen og blir med og sove ute lørdag 2. september i Friluftslivets uke.

 

Hilsen friluftslivsorganisasjonene i Norge

 

Tilbakemeldinger fra deltakere i fjor: 

 «Kjekkere enn Tusenfryd!»

«Våre døtre reagerte spontant da i går kveld da de fikk høre om #nattinaturen, og la seg i soveposer i bakgården! 6 stjerneskudd!»

«Vi sov under åpen himmel, taket var en drøss med stjerner og veggene var høye furutrær. Lenge siden jeg har sovet så godt!» 

«Våknet opp til strålende sol, morgenkaffe i det fri, masse frisk luft i lungene, jeg er sikker på at dette må være sunt! Takk for sparket bak»

  Se også kampanjesiden http://www.norskfriluftsliv.no/nattinaturen/

 

2017-05-19T08:59:52+00:00 onsdag, februar 22, 2017|