Teltjakten – skattejakt over hele landet!

/, Nyhetsarkiv/Teltjakten – skattejakt over hele landet!

Teltjakten – skattejakt over hele landet!

Under Teltjakten søndag 10. september plasserer vi ti telt fra Helsport ut i naturen på ti hemmelige steder over hele Norge. Finner du et telt, er du med i trekningen om å vinne det.

Teltjakten, som arrangeres av Norsk Friluftsliv i samarbeid med Helsport, finner sted den siste søndagen i Friluftslivets uke.

Søndag 10. september 2017 inviterer vi igjen til en søndagstur utenom det vanlige!

Hva er Teltjakten?

Under Teltjakten plasserer vi ti Helsport-telt på ti hemmelige steder i naturen. Teltene vil bli plassert på forskjellige steder i Norge. Kanskje blir det i ditt nærområde?

Vi passer på å plassere teltene på steder det er lett å finne frem til, også for småbarnsfamilier. Det er altså ikke meningen at man skal måtte legge ut på noen komplisert ekspedisjon, for å finne et telt.

Hvordan vet jeg om det finnes et telt i mitt nærområde?

Fra og med mandag 4. september vil det slippes små hint om hvor teltene er plassert. Hintene finner du ved å følge med på Facebook-eventet til Teltjakten 2017.

Teltene settes ikke opp før søndag 10. september – og vil kun stå oppe i tidsrommet fra kl. 10:00 til 14:00. Det er altså ikke noe poeng i å lete etter et telt, før på denne dagen.

Hvem kan vinne teltene?

Hvem som vinner teltet avgjøres av en trekning blant alle som har funnet fram til teltplassen under Teltjakten søndag 10. september. Du er med i trekningen ved å oppgi navn og kontaktinformasjon ved teltet. Der vil det også bli enkel servering.

Alle som finner fram til teltet har like store sjanser for å vinne! Det vil også bli utdelt trøstepremier.

Ta et artig/fint bilde med teltet – og vær med i trekningen av et ekstra telt:

Del ditt kuleste/sprekeste/tøffeste/fineste bilde sammen med teltet når du har funnet det – og bli med i trekningen av et ekstra telt fra Helsport! Del bildet ditt på Facebook og Instagram og bruk emneknaggen #teltjakten2017 for å være med i trekningen!

teltjakten

BLI MED PÅ SKATTEJAKT: Finner du et telt eller en lavvo fra Helsport søndag 10. september, kan det bli ditt! Foto: Marita Buland Yndestad

Skriv ut denne siden
2017-09-20T11:26:14+00:00 onsdag, august 30, 2017|