Den norske skoprodusenten Alfa Sko er initiativtager til prosjektet «Eventyreren» – og har ansatt Andreas Orset som skal gå Norge på kryss og tvers i 2016-2017. Norsk Friluftsliv og Visit Norway er samarbeidspartnere i prosjektet, der «Eventyreren» gjennom sin ferd rundt i Norge skal fremme norsk natur, turglede og vise frem Norge som friluftslivsland.

Følg prosjektet på bloggen https://www.alfa.no/explorer/blog

 

Hvorfor er Norsk Friluftsliv med?
Som paraplyorganisasjon for 16 norske friluftslivsorganisasjoner jobber Norsk Friluftsliv for å fremme friluftslivsglede og få enda flere ut naturen – over hele Norge. Visjonen er «Friluftslivsopplevelser; oftere og for alle»!  Dette er et mål som «Eventyrerens» misjon harmonerer perfekt med.

Hvorfor er Visit Norway med?
Visit Norway ønsker å vise frem landet og mulighetene det tilbyr innbyggerne. Gjennom sitt nettverk tilbyr de prosjektet uvurderlig, praktisk bistand og «Eventyreren» fungerer som katalysator for Visit Norways budskap. 

Hvem er Alfa Sko?
Den norske skoprodusenten, Alfa Sko, er initiativtager til prosjektet og arbeidsgiveren til «Eventyreren». Alfa Sko produserer ski- og tursko med mål om å bidra til bedre turopplevelser gjennom en unik kombinasjon av kvalitet og komfort.

 

print