Flerkulturelt friluftsliv

/Flerkulturelt friluftsliv
Flerkulturelt friluftsliv 2017-10-03T10:25:57+00:00
  • FLERKULTURELT FRILUFTSLIV

    Her finner du både nyhetssaker og nyttige inkluderingsverktøy i arbeidet med et mer flerkulturelt friluftsliv. Naturen er et unikt virkemiddel for å bidra til økt inkludering, og til å gi økt helse, mer fellesskap, bedre kulturinnsikt og nye relasjoner. Mange innvandrere og flerkulturelle opplever at det er lettere å bli kjent med nordmenn ute i naturen. Dermed blir de også bedre kjent med den norske kulturen og det norske språket. Norsk Friluftsliv tror derfor at friluftslivet kan bli Norges største inkluderingsarena.

SISTE NYHETSSAKER OM FLERKULTURELT FRILUFTSLIV

Skal alle med?

Det var spørsmålet som ble stilt på dagens halvdagsseminar om frivillig innsats i frivillige organisasjoner, arrangert av Frivillighet Norge og Frivillig.no.

NYTTIGE INKLUDERINGSVERKTØY

Tips til inkludering i friluftslivet

Friluftsliv kan være en god inngang for personer med innvandrerbakgrunn til inkludering og forståelse av det norske samfunnet, og naturen kan være et unikt virkemiddel til å skape mer kulturelt mangfold i friluftslivet.

ANDRE NYHETSSAKER

Ledig stilling: Prosjektleder for Friluftsliv i skolen

Vil du være med på å få til mer friluftsliv i skolen? Norsk Friluftsliv søker en prosjektleder vil være med på å mobilisere til, og styrke innsatsen, for friluftsliv i skolen. Søknadsfrist 8. juli!

  • mobilmas

På tide med en «timeout»? Bruk naturen til å koble av

Følelsen av at man må være «på» hele tiden, kan gjøre det vanskelig å slappe av og legge bort bekymringer. Kjenner du deg igjen? Husk at naturen kan hjelpe deg å koble av.

  • rodlista

Lager rødliste for truede naturopplevelser

Norsk Friluftsliv og WWF inviterer nå folk over hele landet til å nominere naturopplevelser de oppfatter som truet. En frittstående jury skal sette forslagene sammen til den første rødlisten over norske naturopplevelser.

  • allemannsretten

Gratis plakat om allemannsretten til bruk i skolen

Er du på utkikk etter undervisningsmateriell om allemannsretten? Nå kan du bestille vår inspirasjonsplakat om alt det gode vi kan høste av naturen - helt gratis!

Skriv ut denne siden