Friluftslivets Uke 2017 2017-09-28T16:23:41+00:00

FRILUFTLIVETS UKE – 1.-9. sept 2018

 

I Friluftslivets uke 1.-9. september 2018 inviteres du og alle i hele Norge til å bli med ut i naturen. Målet er å inspirere enda flere til å komme seg ut, ha det gøy og skape gode opplevelser! Det er Norsk Friluftsliv og de norske friluftslivsorganisasjonene som står bak denne årlige markeringen. Uka sparkes i gang med den landsdekkende sove-ute-aksjonen #nattinaturen lørdag 1. september. Friluftslivets uke avsluttes med Teltjakten på ti ulike steder – fra nord til sør. 

Friluftslivets uke i 2017 ble den største noensinne, med over 650 spennende arrangementer og turer over hele landet! Alle aktivitetene som finner sted i løpet av uka, er i regi av lokale lag og foreninger, organisasjoner, friluftsråd, eller kommunen. Klikk deg inn på aktivitetskalenderen nedenfor og søk opp ditt område, for en oversikt over planlagte arrangementer i nærheten av der du bor.

Klikk på kartet for å finne et arrangement der du bor!

Hva er Friluftslivets uke?

I Friluftslivets uke 1. - 9. september 2018 feirer vi norsk natur og friluftsliv gjennom en hel uke – og inviterer hele Norge til å bli med ut på tur!

Skriv ut denne siden