Norsk Friluftsliv inviterer til seminaret «Helt (og) Frivillig» torsdag 3.mai kl 10-15 på Litteraturhuset.

Foto og fotofikling: Synne Kvam

Ønsker din organisasjon flere medlemmer og flere engasjerte frivillige i år?

Deler av frivilligheten vokser, men ikke alle. Samtidig viser tall at det fortsatt er et stort potensial i befolkningen til å engasjere flere i frivillig arbeid.

Norsk Friluftsliv vil derfor gjerne invitere deg og din organisasjon til «Helt (og) Frivillig», et arbeidsseminar hvor organisasjonene selv deler suksess og fiaskoer og gir deg inspirasjon til å lykkes bedre i rekrutterings- og motivasjonsarbeidet, og til å unngå å gjøre feil som andre har gjort.

Programmet:

En rekke organisasjoner vil bidra med sine erfaringer. Du vil bl.a. høre:

Den Norske Turistforening (DNT) ved rådgiver friluftsliv Tina Skare: «Framtida må rekrutteres! Hvordan gjør vi oss relevante for unge?».

Kristen Idrettskontakt (KRIK) ved frivillighets- og Lederutviklingsansvarlig Truls Petter Jørgensen: «Du vil ikke tro hvordan KRIK engasjerer sine frivillige!»

Norges jeger- og fiskerforbund (NJFF) ved informasjonssjef Espen Farstad: «Sentral tilrettelegging, lokal aktivitet».
Norges Røde Kors har en av landets beste systemer for oppfølging av frivillige, og deler av sine erfaringer.

Frivillighet Norge ved gen.sekr. Stian Slotterøy Johnsen: «En frivillighet i endring – Dette vet vi om motivering av frivillige.»

Institutt for samfunnsforskning ved forsker Audun Fladmoe: «Frivillighetens plass og betydning i Norge.»

Flere andre organisasjoner er også utfordret til å dele sine erfaringer. Det blir også videopresentasjoner, gruppearbeid og panelsamtale.

 

Seminaret er GRATIS, så lenge dere også er villige til å dele og inspirere andre i gruppesamtaler. Vi spanderer også lønsj på deltakerne.

Seminaret er et selvstendig arrangement i forkant av Norsk Friluftsliv sitt årsmøte, og er også åpent for andre enn våre medlemsorganisasjoner.

 

Påmelding:

Du melder deg på her: https://www.deltager.no/heltogfrivillig.

Sted:

Litteraturhuset, Wergelandsveien 29, 3. mai kl 10. Møt gjerne opp 15 min før til kaffe og registrering.

 

Det koster som nevnt ikke noe å være med, men vi fakturerer kr 175,- for serveringen dersom noen ikke møter opp eller avbestiller dagen før eller senere.

Vi ser fram til å møte deg eller representanter fra din organisasjon 3.mai.

 

print